| Misafirler | |
|
+3|SemoŞ| || NİL || ||ναηєѕѕα-özgє|| 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
||ναηєѕѕα-özgє|| Emekli
Mesaj Sayısı : 264 Yaş : 30 Nerden : Vanéssa^^mın KaLßinDén İş/Hobiler : VaneSSamı Sevmek...! Lakap : Lokum-VaneSSa KoLiq özєL кuLLaηıćı вaşLığı : мαωιѕнєкєя єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi : Vanessa Statü : PaylaŞım gücü : Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Misafirler C.tesi Ekim 18, 2008 1:45 am | |
| Lütfen Üye olmaktan Kaçınmayın Sevineceksiniz.... | |
|
| |
Küßi$$ Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Ptsi Ekim 20, 2008 6:57 pm | |
| $u an ders yapıorum biterbitmez üee oLcm....xD. |
|
| |
|| NİL || Süpєя мax aShLєγ
Mesaj Sayısı : 1380 Yaş : 31 Nerden : évDén İş/Hobiler : Taékwon-do, pc..x)) Lakap : cadı...x)) özєL кuLLaηıćı вaşLığı : UnuT gittiğiN ßi yéRdé.!!! єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi : Vanéssa^^m Statü : PaylaŞım gücü : Kayıt tarihi : 12/10/08
| |
| |
|SemoŞ| adмiη
Mesaj Sayısı : 3332 Yaş : 29 Nerden : Nereye xD İş/Hobiler : Pc Forum Lakap : Semoş özєL кuLLaηıćı вaşLığı : Belki Bir qün ÖzLerSin! єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi : Ash Statü : PaylaŞım gücü : Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: Misafirler Salı Ekim 21, 2008 7:02 pm | |
| | |
|
| |
rose.amo Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Salı Ekim 28, 2008 4:15 pm | |
| üye olurdumdaaa geç kaşmışım yani olamam... |
|
| |
||ναηєѕѕα-özgє|| Emekli
Mesaj Sayısı : 264 Yaş : 30 Nerden : Vanéssa^^mın KaLßinDén İş/Hobiler : VaneSSamı Sevmek...! Lakap : Lokum-VaneSSa KoLiq özєL кuLLaηıćı вaşLığı : мαωιѕнєкєя єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi : Vanessa Statü : PaylaŞım gücü : Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: Misafirler Cuma Ekim 31, 2008 6:21 pm | |
| | |
|
| |
BlAcK...AnGeL Emekli
Mesaj Sayısı : 605 Yaş : 29 Nerden : İstanbul....xD İş/Hobiler : Music Dinlemek... Lakap : napcan? özєL кuLLaηıćı вaşLığı : Rose.Amo єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi : Ashley&Vanessa PaylaŞım gücü : Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: Misafirler Cuma Ekim 31, 2008 7:05 pm | |
| ben anladım ne demek istediğini üye fazla gelmiş aman bırak üff boşve onunşansını kaçırdııı ÜYELER KÜTFEN ÜYE OLUN YOOKSA ÇILDIRIRSINIZZ | |
|
| |
' Vanessa - DiLoş ' γєηi aShLєγ
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 28 Nerden : Vanessa ' mın kaLBinden .. İş/Hobiler : Yoshy - Vanessa ' m - aRda TuRan .. Lakap : DiLaRa Hudgens .. (: özєL кuLLaηıćı вaşLığı : ' DiLaRa - Vanessa ' єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi : Vanessaaa .. PaylaŞım gücü : Kayıt tarihi : 01/11/08
| Konu: Geri: Misafirler C.tesi Kas. 01, 2008 2:22 pm | |
| Jnm hade ama üye oLun .. Bu aRada Bnde anLamadım Ne ?? .. | |
|
| |
BlAcK...AnGeL Emekli
Mesaj Sayısı : 605 Yaş : 29 Nerden : İstanbul....xD İş/Hobiler : Music Dinlemek... Lakap : napcan? özєL кuLLaηıćı вaşLığı : Rose.Amo єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi : Ashley&Vanessa PaylaŞım gücü : Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: Misafirler C.tesi Kas. 01, 2008 2:47 pm | |
| Bem anlamadım demek iatiyo ki:ÇOK ÜYE VAR İLK BEN ÜYE OLMAK İSTERDİM GEÇ KALMIŞIM hep böle ypıyolar boşverrrinn ÜYE OLUN AMA ÇIKLDRIRSINIZ SOTRAAAA | |
|
| |
Naneeeee Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Perş. Kas. 06, 2008 6:39 pm | |
| |
|
| |
BlAcK...AnGeL Emekli
| Konu: Geri: Misafirler Perş. Kas. 06, 2008 8:25 pm | |
| | |
|
| |
|SemoŞ| adмiη
Mesaj Sayısı : 3332 Yaş : 29 Nerden : Nereye xD İş/Hobiler : Pc Forum Lakap : Semoş özєL кuLLaηıćı вaşLığı : Belki Bir qün ÖzLerSin! єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi : Ash Statü : PaylaŞım gücü : Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: Misafirler C.tesi Kas. 08, 2008 4:17 pm | |
| cidden hea | |
|
| |
I Love M Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Paz Kas. 09, 2008 12:11 pm | |
| site süpermiş üye oluyorum .. inş mod olurum |
|
| |
|SemoŞ| adмiη
| Konu: Geri: Misafirler Paz Kas. 09, 2008 12:54 pm | |
| sen üye adını ver bana şimdi görüşelim seninle ö.mdan modlukla ilgili | |
|
| |
sanane Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Çarş. Ara. 10, 2008 3:56 pm | |
| kesinlikle herkesin üye olması lazım süper sitee |
|
| |
BlAcK...AnGeL Emekli
| Konu: Geri: Misafirler Cuma Ara. 12, 2008 4:45 pm | |
| ee jnm sen ne duruyosun? üye ol mutlu ol! | |
|
| |
adm?nL?q Misafir
| Konu: Geri: Misafirler Salı Ocak 06, 2009 11:47 pm | |
| bnde uye oLuJamm ama ıns admın oLuRmm ;) veya sıR RuTBéLii |
|
| |
BlAcK...AnGeL Emekli
| Konu: Geri: Misafirler C.tesi Ocak 17, 2009 7:02 pm | |
| rütbeyi konuşursunuz xD sen üye ol mutlu ol!! | |
|
| |
||ναηєѕѕα-özgє|| Emekli
| Konu: Geri: Misafirler Ptsi Ocak 19, 2009 2:17 pm | |
| eFt ;) | |
|
| |
αѕнLєу●ѕıLα adмiη
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 27 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : İnternette Gezmek, Foruma Girmek Lakap : Dr.Sıla özєL кuLLaηıćı вaşLığı : ρєLιη кαяαнαη'ıм мανι gözLü мєLєğιм... єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi : αѕнℓєу Statü : PaylaŞım gücü : Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: Geri: Misafirler C.tesi Ocak 31, 2009 5:53 pm | |
| Aman gelen gelir aranıza sevinçle alırız gelmeyenede ısrar etmeyiz kendi KAYBEDER ;) | |
|
| |
tuqCé Misafir
| Konu: ............ Ptsi Şub. 09, 2009 7:01 pm | |
| Begendim siteyi üye olmak isterdim ama mod.lar galiba çok bnim mod. olma şansımm 0 |
|
| |
BlAcK...AnGeL Emekli
| Konu: Geri: Misafirler Salı Şub. 10, 2009 4:06 pm | |
| yok cnm gel mod.luk var bn moddum co-adminim şimdi 1 mod arıyoruz o sen olursun ^^ | |
|
| |
AshLey-F Misafir
| Konu: site ile ilgili napcan x] Çarş. Şub. 11, 2009 7:55 pm | |
| yha arkadaşlar site güzel hoşta renkleri çok solgun canlı renkler yapın biras... |
|
| |
Ash Misafir
| Konu: Süper Cuma Şub. 27, 2009 8:20 pm | |
| Bnece sitenin teması gayet güzel.Ayrıca logo falan da süper birazdan üye olacağım süpersiniz=) |
|
| |
αѕнLєу●ѕıLα adмiη
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 27 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : İnternette Gezmek, Foruma Girmek Lakap : Dr.Sıla özєL кuLLaηıćı вaşLığı : ρєLιη кαяαнαη'ıм мανι gözLü мєLєğιм... єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi : αѕнℓєу Statü : PaylaŞım gücü : Kayıt tarihi : 15/10/08
| |
| |
pєLiη ♥ ναηєѕѕα Süpєя мσd
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 27 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : İşim Gücüm Pc XD Lakap : VnSu özєL кuLLaηıćı вaşLığı : pLn єη Sєωdiğiηiz hSм кaяaктєяi : Vanessa Statü : PaylaŞım gücü : Kayıt tarihi : 28/01/09
| |
| |
| Misafirler | |
|